lunes, 8 de octubre de 2007

C'est fini

Passats uns quants mesos des de l'ultim comentari... només puc dir que a bicing son uns desagraïts:

-Despres d'unes 15 o 20 trucades al seu servei d'atenció monstruós, advertint-los de falles de seguretat, només n'han solventat una (han soldat totes les bicis perquè no es desmonti l'anclatge).
-La gran majoria dels operaris de bicing estàn completament cremats, i s'han de tractar amb pinces, si no vols ser agredit verbalment.
-El terminal informàtic de les parades només dona linia quan vol, i el software dissenyat és completament deficient i inútil.
-Les estacions segueixen buides o plenes completament a les hores punta, a mes de les bicis trencades, mal anclades, que no son retirades fins passades setmanes.
-L'horari segueix sent variable: les parades tenen voluntat propia per apagarse un quart d'hora abans de temps.
-A partir de les 12 de la nit, atenció al client de Bicing passa a ser jurisdicció d'un home al que hem de conseguir despertar, a cops telefon. En cas de no rebre contesta a les 3 trucades no cal esforçar-s'hi més. Ja es llevarà a les 6 del matí (sort que és un telèfon d'emergències que si no...).
-La meva "experiencia bicing": la bicicleta de bicing que tenia en propietat va ser recollida a les 3 setmanes, sota amenaces d'abandó.

Total... que després d'esforçarm-hi força, trobo jo, d'haver reportat noves falles de seguretat que permetien "robar" bicicletes de bicing, i el cas nul que se me n'ha fet des de Bicing, he decidit deixar definitivament el blog. Això si, convido a tots els lectors del blog, que encara que no sigueu molts, que simplement per curiositat, quan passeu per una parada de bicing mireu des de davant tots els anclatges i els leds. Fins a 20 bicicletes van ser desanclades en menys de dues setmanes sense cap mena d'esforç fisic ni desgast mental. Van ser totes colocades a una posició útil, o simplement deixades on s'havien trobat mal anclades. No em paguen per pensar ni per fer la feina d'altres.

Per cert, si la bicicleta vostra queda mal anclada sense que us hi fixeu i la bicicleta desapareix, esteu eximits de tota responsabilitat, ja que el servei és defectuós. Si us arriba la multa de 150 euros, per no retornar la bici, recurriu-la.
Les bicicletes estàn assegurades i tener un valor de 500 euros cadascuna (o això fan creure a l'asseguradora). I llavors penso jo... No els hi estarà sortint massa a compte que els hi robin les bicicletes?

4 comentarios:

Unknown dijo...

He creado el siguiente fotolog, me gustaria que te pasaras:

http://www.fotolog.com/bicingbcn

Anónimo dijo...

Bones, he obert un blog sobre queixes del puto servei bicing. Veig que n´hi ha diversos :) cosa que m´agrada.

Aqui tens la direcció:

http://antibicing.blogspot.com

T´he linkat desde la pàgina

Saluts

Anónimo dijo...

Hostia, que bona la pàgina de bicis robades. Jo ahir el que pensava era: per cada estació que no funcioni robar un saient. Aleshores si que podran dir i amb raó que no funciona res

Unknown dijo...

Hola, soc de Canal Catalá i estem fent un programa de denuncia social anomenat "Tu denúncies!". Estem molt interesats en contactar amb gent que hagi tingut problemes amb el servei Bicing, qui estigui interesat que que m'envii un email a gilbert.canalcatala@gmail.com. Gràcies